20uCrypte

Voor de ouders die willen weten wat zo’n scoutskamp allemaal exact inhoudt hebben wij een infoavond voorzien op 1 juli om 20u aan de Crypte. Hier zullen we alle uitleg geven omtrent de werking en verloop van het kamp.

• za
    18u

Voor de ouders willen we met de leiding graag nog een infoavond organiseren om nog wat extra info over kamp te kunnen geven. Deze infoavond doen we samen met de berenwouters en vindt plaats zaterdag 9 juli om 18 uur. De locatie wordt later nog meegedeeld in de whatsappgroep, hou deze dus zeker goed in de gaten!

8u30Etienne Fabrylaan 3, Genk

Zoals jullie weten is er veel voorbereidend werk aan een scoutskamp. Omdat vele handen licht werk maken schakelen wij voor de volgende taakjes graag mee de hulp in van de Verkenners en Gidsen:

• Hout inladen: 29 juli om 8u30
      Waar? -->  Houtkot (Etienne Fabrylaan 3, 3600 Genk)
    • Materiaal inladen: 29 juli om 8u30
      Waar? --> Crypte

Welke tak wat gaat doet wordt via hun leiding nog meegedeeld.

8u30Crypte

• Hout inladen: 29 juli om 8u30
      Waar? -->  Houtkot (Etienne Fabrylaan 3, 3600 Genk)
    • Materiaal inladen: 29 juli om 8u30
      Waar? --> Crypte

Welke tak wat gaat doet wordt via hun leiding nog meegedeeld.

• wo
    za
    Sainte Marie Sur Semois

Scoutskamp gaat in 2022 door van 3 augustus tot 13 augustus voor de oudste leden. De oudste leden zijn de jonggidsen, jongverkenners, gidsen en verkenners.

• zo
    za
    Sainte Marie Sur Semois

Scoutskamp gaat in 2022 door van 7 augustus tot 13 augustus voor de jongste leden. De jongste leden zijn de wolfjes, berenwouters en tijgerwouters.