Beste JVK's,

Zoals algemeen geweten gaat er niets maar dan ook niets boven een namiddagske samen ravotten in de bossen of in Genk shtad. En waar kunt ge da beter mee doen dan op de scouts??!! Samen vies bom affe geweldige momenten beleven en ons rotamuseren daar doen we het voor! Weg met al die luilakken die saai in genkshtad rondhangen of in hun luie zetel liggen, geef ons dan maar de scouts! Denkt ge nu van "meehhh das misschien wel eens iets voor mij!" aarzel dan niet en kom zeker eens af, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

De chaos die er zou ontstaan met een wilde uitgelaten bende scoutsboys bijeen zou niet te overzien zijn, gelukkig hebben wij daarom enkele leiding om de boel een beetje in bedwang te houden. Bovendien is er zonder leiding geen spel en zonder spel is er natuurlijk geen scouts. De zes stoere binken en felle wijven die met trots kunnen zeggen dat ze dit jaar jongverkennerleiding zijn worden hieronder nog eens vermeld. Moesten er vragen of bedenkingen zijn mogen jullie deze personen altijd contacteren!

Toon, Gilles, Ben & Piet

Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend

De leiding van de jongverkenners:

Toon Vande Kerkhof

totem: Behoedzame dolfijn

Toon is jarig op 18 september 2020.

Gilles Schrijvers

totem: Bedreven bever

Gilles is jarig op 11 februari 2020.

Ben Broeckx

totem: Vreedzame steenbok

Ben is jarig op 12 mei 2020.

Piet Michels

totem: Bedrijvige eekhoorn

Piet is jarig op 14 december 2020.