Beste JVK's,

Zoals algemeen geweten gaat er niets maar dan ook niets boven een namiddagske samen ravotten in de bossen of in Genk shtad. En waar kunt ge da beter mee doen dan op de scouts??!! Samen vies bom affe geweldige momenten beleven en ons rotamuseren daar doen we het voor! Weg met al die luilakken die saai in genkshtad rondhangen of in hun luie zetel liggen, geef ons dan maar de scouts! Denkt ge nu van "meehhh das misschien wel eens iets voor mij!" aarzel dan niet en kom zeker eens af, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

De chaos die er zou ontstaan met een wilde uitgelaten bende scoutsboys bijeen zou niet te overzien zijn, gelukkig hebben wij daarom enkele leiding om de boel een beetje in bedwang te houden. Bovendien is er zonder leiding geen spel en zonder spel is er natuurlijk geen scouts. De zes stoere binken en felle wijven die met trots kunnen zeggen dat ze dit jaar jongverkennerleiding zijn worden hieronder nog eens vermeld. Moesten er vragen of bedenkingen zijn mogen jullie deze personen altijd contacteren!

Maud, Fien, Erin, Andreas, Ben en Toon!

Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend

De leiding van de jongverkenners:

Toon Vande Kerkhof

totem: Behoedzame Dolfijn

Toon is jarig op 18 September 2021.

Fien Vande Kerkhof

totem: Behaaglijke Springbok

Fien is jarig op 28 August 2021.

Zander Vreys

totem: Blijhartige Sitta

Zander is jarig op 21 February 2021.

Cas Michiels

totem: Zachtaardig Rendier

Cas is jarig op 23 October 2021.

Bren Aerts

totem: bedachtzaam Zeepaardje

Bren is jarig op 1 March 2021.