Beste JVK's,

Zoals algemeen geweten gaat er niets maar dan ook niets boven een namiddagske samen ravotten in de bossen of in Genk shtad. En waar kunt ge da beter mee doen dan op de scouts??!! Samen vies bom affe geweldige momenten beleven en ons rotamuseren daar doen we het voor! Weg met al die luilakken die saai in genkshtad rondhangen of in hun luie zetel liggen, geef ons dan maar de scouts! Denkt ge nu van "meehhh das misschien wel eens iets voor mij!" aarzel dan niet en kom zeker eens af, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

De chaos die er zou ontstaan met een wilde uitgelaten bende scoutsboys bijeen zou niet te overzien zijn, gelukkig hebben wij daarom enkele leiding om de boel een beetje in bedwang te houden. Bovendien is er zonder leiding geen spel en zonder spel is er natuurlijk geen scouts. De zes stoere binken en felle wijven die met trots kunnen zeggen dat ze dit jaar jongverkennerleiding zijn worden hieronder nog eens vermeld. Moesten er vragen of bedenkingen zijn mogen jullie deze personen altijd contacteren!

Stoere groetjes

Fien, Helena, Cas, Toon, Zander en Bren

Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend

De leiding van de jongverkenners:

Piet Michels

totem: Bedrijvige Eekhoorn

Piet is jarig op 14 December 2022.

Kato Boots

totem: Excentrieke Kroonsifaka

Kato is jarig op 3 September 2022.

Jonathan Pouls

totem: Zelfstandige Saterhoen

Jonathan is jarig op 28 November 2022.

Sam Gieraerts

totem: Veelzijdige Jaguar

Sam is jarig op 23 July 2022.

Michelle Roets

totem: Fidele Newfoundlander

Michelle is jarig op 5 May 2022.