Inschrijving scouts ’20-’21

Beste scout

De inschrijvingen voor schooljaar 2020-2021 staan online! We gebruiken dit jaar opnieuw een online inschrijvingssysteem. Scroll verder voor alle uitleg. Het inschrijvingsgeld bedraagt €45, hiervan gaat het merendeel naar Scouts&Gidsen Vlaanderen i.v.m. de verzekering.

OPGELET

We moeten met heel veel spijt in het hart meedelen dat de inschrijvingen voor de wolfjes zo goed als vol zitten. We mogen door de coronamaatregelen maar met een bubbel van 50 zitten en die zit nu vol. We vinden dit super jammer en hopen dat jullie er begrip voor kunnen opbrengen. Enkele ouders hadden gevraagd om eens een activiteit te komen proberen, zij mogen een mailtje sturen naar info@scoutsgenkcentrum.be en dan kunnen wij zien of er voor hun nog een plaatsje was. Als er 2e jaar wolfjes zijn die nog niet waren ingeschreven, gelieve hiervoor ook te mailen. Het is voor het eerst dat we leden moeten afwijzen en dat vinden we enorm jammer, zeker gezien het grote enthousiasme dit jaar. We hopen dat dit snel voorbij is en we weer allemaal samen kunnen spelen. Voor de andere takken zijn de inschrijvingen nog steeds lopend maar wacht hier dus zeker niet te lang mee.

Gelieve de inschrijving zo snel mogelijk in orde te maken, zo hebben we tegen het begin van de activiteiten een ruwe schatting van het aantal leden en kunnen we de bubbels correct indelen.

Hoe inschrijven?
Onderaan deze pagina zien jullie 2 producten die je in je winkelmand kan toevoegen (inschrijving nieuwe leden/oude leden). Klik hier aan wat van toepassing is.

Vervolgens houd je je muis bovenaan de pagina op inschrijving scouts en klik je door naar winkelmand (of klik rechtstreeks op winkelmand bekijken). Hier kan je controleren welke producten je aangeduid hebt.

Als dit in orde is, houdt je je muis bovenaan de pagina op inschrijving scouts en klik je door naar afrekenen (of klik rechtstreeks op door naar afrekenen). Kies je betaalwijze en dan kan je de inschrijving afronden. Het lidnummer van een lid wat reeds vorig jaar ingeschreven was, kan je vinden in de mail die je ontvangen hebt i.v.m. de inschrijvingen of in de individuele steekkaart (handleiding_ouders_steekkaart).

We maken een onderscheid tussen de herinschrijving van oude leden en inschrijving van nieuwe leden. Het is dan ook heel belangrijk dat nieuwe leden het formulier invullen om hen ook op de groepsadministratie in te schrijven. Dit formulier vinden jullie beneden op deze pagina, na het formulier in te vullen, vergeet niet naar onder scrollen en klikken op “lid worden”. Leden die vorig jaar reeds ingeschreven waren, moeten dit niet doen. Bij vragen of problemen mag u altijd een mailtje sturen naar info@scoutsgenkcentrum.be. Gelieve iedere lid afzonderlijk in te schrijven.

Zeker een telefoonnummer en mailadres komen door het jaar van pas om te communiceren met de ouders. Deze gegevens zijn enkel zichtbaar voor leiding en worden niet openbaar gemaakt.

We beseffen dat dit lidgeld in combinatie met uniform, weekends, kamp… niet zo goedkoop is. Mocht u omwille van financiële redenen moeite hebben om het lidgeld te betalen, aarzel dan ook niet om contact op te nemen met info@scoutsgenkcentrum.be , zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Na het inschrijven kan je altijd, heel het jaar door, de gegevens van het lid aanpassen, in dit document wordt uitgelegd hoe dit werkt handleiding_ouders_steekkaart. Leden die reeds vorige jaren ingeschreven waren wordt gevraagd om hun steekkaart na te lezen en aan te vullen.

Toont alle 2 resultaten