Uitleg kampinschrijvingen

Algemene info:

Het inschrijven voor het kamp gebeurt dit jaar via de scoutssite waarbij u onmiddellijk moet betalen. Om je in te schrijven surf je gewoon naar www.scoutsgenkcentrum.be en klik je verder naar de pagina “Inschrijvingen kamp”.

Allereerst schrijf je het lid in. Dat doe je door op ‘opties selecteren’ te klikken.

Zit het lid bij de wolfjes, berewouters of tijgerwouters, dan selecteer je ‘jongste takken’. Zit het lid bij de jonggidsen, jongverkenners, gidsen of verkenners, dan selecteer je ‘oudste takken’.

Het inschrijvingsgeld bedraagt €95 voor de jongste leden (wolfjes en wouters) en €120 voor de oudste leden (jonggivers en givers). Leiding en Jins dient men niet in te schrijven, dit gebeurt via een andere lijst.

Om te bevestigen duwt u op ‘In winkelmand’

Let op! Heeft u twee of meer kinderen bij onze scoutsgroep, dan voorzien wij een voordeliger tarief. Voor het tweede, derde, vierde (enz.) kind betaalt u €10 minder.

U gaat dan terug naar ‘Inschrijvingen Kamp’ en klikt dan op ‘Korting voor tweede, derde… kind van een gezin’.

U duidt dan aan of dit het eerste, tweede of derde kind is dat u inschrijft. Dit wordt automatisch in het winkelmandje verrekend. Let op, de inschrijvingen worden gecontroleerd. Valsspelen heeft dus geen zin!

Komt u naar de bezoekdag en geniet u graag mee van de lekkere BBQ die door het oudercomité voorzien wordt, schrijf je dan ook hier in! Klik deze keer op de foto (indien je op ‘in winkelmand’ klikt, schrijf je voor één enkele persoon in voor de BBQ).

Gelieve dan het aantal personen dat je wilt inschrijven te selecteren en klik op ‘In winkelmand’

Let op! Enkel scoutsleden die ingeschreven zijn voor het kamp eten gratis mee van de BBQ. Deze moet je dan ook niet inschrijven voor de BBQ.

Beslis je op de bezoekdag zelf nog dat je van die heerlijke BBQ wilt smullen, geen probleem! Hou er wel rekening mee dat het je dan €20 kost! Inschrijven voor de BBQ na 10/07 kost je ook €20.

Een zingzang voor je kind bestellen, zodat deze aan het kampvuur mee kan zingen, doe je op dezelfde manier als je inschrijven voor de BBQ. Een zingzang kost €15.

Denk eraan, je kan telkens één kind per keer inschrijven! Heb je meerdere kinderen, dan dien je dit proces meermaals te doorlopen! Let op, inschrijvingen voor de BBQ hoef je maar één keer te doen!

Heb je alles? Super! Klik dan terug op de pagina ‘Inschrijvingen Kamp’ en klik verder op ‘winkelmand’. Hier krijg je een overzicht van alles waar je je voor hebt ingeschreven.

Als alles klopt, klik dan op ‘doorgaan naar afrekenen’

Vul de gegevens verder in en kies je betalingsmethode.

Nadat je betaald hebt is de inschrijving in orde.

Opgelet, op je bankrekening zal je zien dat dit bedrag wordt overgeschreven naar “Woocommerce”, dit is de naam van de applicatie die we gebruiken, hier moet je je geen zorgen over maken.

Gelieve het lid voor 10/07 in te schrijven! Zo hebben wij een overzicht van het aantal leden dat mee op kamp komt!

Het is héél belangrijk dat je de individuele steekkaart van je lid goed invult of aanvult. https://www.scoutsgenkcentrum.be/individuele-steekkaart/ hier vind je alle info over hoe je dat doet. In de mail met de uitleg over de inschrijving vind je ook je lidnummer. Als je je lidnummer toch niet weet mag je dit aan de takleiding vragen, zij kunnen dit voor je opzoeken.

Indien u de inschrijvingen en betalingen uitvoert zoals hier beschreven, bespaart dat ons een enorme hoop werk. Wij zijn u dan ook zeer dankbaar daarvoor! Bedenk dat dit een kleine moeite is per persoon, en de zaken heel wat vergemakkelijkt voor de groepsleiding die een 600-tal betalingen moet verwerken.

Mocht deze online inschrijving voor iemand een groot probleem vormen, kan u contact opnemen met onze verantwoordelijke hiervoor, Ella Steenberghs (0485791956 of ella.steenberghs@scoutsgenkcentrum.be). Denk ook hier aan de deadline van 10 juli.