Weekend van de Houten Kop

Het weekend van de houten kop

Het is weer zo ver, Op 6, 7 en 8 april  organiseert de leiding van onze scouts weer een 3-daags feestweekend. Dit jaar zal het al de 6e editie van de houten kop zijn, en dat moeten we vieren!

https://www.facebook.com/events/524890881228115/

Zoals steeds beginnen we op vrijdag met een gezellige avond onder onze gesjorde koepel. We starten met een bierpongtoernooi en iedereen kan gratis komen genieten van verschillende top-bands uit Genk en omstreken. Iedereen kijkt zeker uit naar het optreden van onze enige echte scouts-band FUBAR. De jonge en beloftevolle band ‘Danny Blue & The Old Socks’ zullen ook het beste van zichzelf geven voor ons. In de crypte vindt natuurlijk weer onze afterparty plaats, dit jaar in Mexicaanse stijl, waar nog tot in de vroege uurtjes doorgefeest kan worden.

https://www.facebook.com/events/352670755224702/

Zaterdag gaan we dansen in warmere oorden want we hebben onze befaamde Hawaiiparty onder het stof vandaan gehaald! Deze avond kan er ook op het gemak een boompje getroefd worden onder de koepel waar er een rustige lounge is.

https://www.facebook.com/events/586423245045794/

Op zondag zullen traditiegetrouw weer een heel palet aan speciale biertjes voor jullie klaarstaan. Onder een fijn zonnetje kan u ook komen kijken hoe Tom Boonen terugkomt uit pensioen en Parijs-Roubaix wint en is er livemuziek van eigen scoutskweek. Voor de leden zijn er veel leuke activiteiten voorzien! Zo zal er een springkasteel zijn, verschillende kermisspelen en… LASERSHOOTEN!!! Extra vriendjes zijn vandaag ook meer dan welkom!

 

Grote dank aan onze vele sponsors die ons helpen om een schitterend weekend te organiseren!

Deel dit met andere scouts
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email