Beste scout

Als je je nog wil inschrijven, gelieve dan contact op te nemen met de groepsleiding: inschrijvingen@scoutsgenkcentrum.be of 0485/79.19.56  (Ella)

De inschrijving van dit jaar bedraagt €45, jullie moeten dit storten op BE68 4530 3058 8234 met als mededeling de NAAM, VOORNAAM & TAK van je kind. Vergeet niet het inschrijvingsformulier hieronder ook in te vullen, pas na het betalen van het lidgeld & het invullen van het formulier is het lid volledig ingeschreven! Zeker een telefoonnummer en mailadres komen door het jaar van pas om te communiceren met de ouders. Deze gegevens zijn enkel zichtbaar voor leiding en worden niet openbaar gemaakt.

We beseffen dat dit lidgeld in combinatie met uniform, weekends, kamp… niet zo goedkoop is. Mocht u omwille van financiële redenen moeite hebben om het lidgeld te betalen, aarzel dan ook niet om contact op te nemen met Yves (0468/291312), zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Gelieve iedere lid afzonderlijk in te schrijven.

Opgelet! Gelieve het bedrag direct te storten nadat je iemand hebt ingeschreven, bedankt!

Na het inschrijven kan je altijd, heel het jaar door, de gegevens van het lid aanpassen, in dit document wordt uitgelegd hoe dit werkt. handleiding_ouders_steekkaart.