Kampdata 2020

Beste ouders

We weten dat jullie allemaal benieuwd zijn naar hoe kamp er dit jaar zal uitzien. Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen, maar omdat we met heel veel rekening moeten houden duurt dit langer dan andere jaren. We willen natuurlijk een zo leuk, maar vooral zo veilig, mogelijk kamp organiseren.

Door al de maatregelen ivm Covid-19 zijn de kampdata lichtjes aangepast:
– Oudste leden: zondag 2/08 t.e.m. zondag 9/08
– Jongste leden: maandag 3/08 t.e.m. zondag 9/08
Noteer dit dus zeker al in jullie agenda zodat iedereen mee kan.
Bezoekdag zal dit jaar jammer genoeg ook niet kunnen doorgaan.

Wij werken momenteel verder aan ons draaiboek zodat we aan alle getroffen maatregelen voldoen om op deze manier het kamp zo veilig mogelijk te laten verlopen. Graag vragen we dan ook nog een beetje geduld, we verwachten dat we jullie na onze examens meer informatie kunnen geven over hoe we dit zullen verwezenlijken. Dit zal waarschijnlijk gebeuren door enkele (online) infosessies waarin we jullie op de hoogte brengen en op al jullie vragen een antwoord kunnen bieden.

Bij dringende vragen kan u altijd terecht op info@scoutsgenkcentrum.be, voor corona-kamp gerelateerde vragen, vragen we nog even te wachten tot na deze info-sessies.

Hopelijk tot op kamp!

Een stevige linker