Inschrijving kamp 2022

Beste ouders en leden, 

Vanaf nu kunnen jullie zich inschrijven voor het leukste moment van het hele scoutsjaar: scoutskamp!!! Zorg dat u de onderstaande stappen goed volgt, zodat uw kind zeker is ingeschreven. De deadline van de inschrijvingen loopt tot 10 juli, zo hebben wij een duidelijk overzicht van het aantal leden dat mee komt. 

 1. Vul voor de kampinschrijving eerst het Google Formulier in via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1wuaiDmNomX0ZwbMQZsrWDgxI1s0VrkqTr5MUHK7G83M/edit

Let op: per lid moet je het formulier invullen. Heb je meerdere kinderen op de scouts, dan vul je het formulier meerdere keren in.

 1. Controleer daarna nog eens of de individuele steekkaart van het lid goed is ingevuld (of aangevuld!). Op deze pagina vindt u een duidelijke uitleg over hoe dit moet: https://www.scoutsgenkcentrum.be/individuele-steekkaart/

Het is héél belangrijk dat deze steekkaart is ingevuld als uw kind mee op kamp gaat!

 1. De laatste stap is de betaling. Dit doen we net zoals bij de inschrijvingen aan het begin van het jaar per overschrijving. Gelieve het juiste bedrag over te schrijven op het volgende rekeningnummer: BE79 4530 3058 8133 met als mededeling de naam van uw kind(eren) en “inschrijving kamp”

Hoeveel moet ik betalen ?

 • Voor de oudste leden bedraagt het kamp: 160 euro
  Oudste leden zijn jonggidsen, jongverkenners, gidsen en verkenners.
 • Voor de jongste leden: 130 euro
  Jongste leden zijn wolfjes, berenwouters en tijgerwouters.
 • Heeft u twee of meer kinderen bij onze scoutsgroep, dan voorzien wij een voordeliger tarief. Voor het tweede, derde, vierde (enz.) kind betaalt u €10 minder (dus €120 en €150 ipv het normale inschrijfgeld).
 • Indien u aangeduid heeft dat u een zingzang wilt is dit 15 euro per zingzang 

Als u direct het juiste bedrag overschrijft, is de inschrijving in orde! Indien u twijfelt over het juiste bedrag, mag u zeker contact opnemen met groepsleiding Anne Nirta via anne.nirta@scoutsgenkcentrum.be 

Indien u zich in een financieel moeilijke situatie bevindt, kan u een verminderde inschrijfprijs betalen (1/3 van het inschrijvingsgeld). U hoeft ons hier niet voor te verwittigen, “verminderd inschrijfgeld” bij de mededeling van de storting is voldoende. Moesten er nog verdere problemen zijn, kan u altijd contact opnemen met Erin Bistranin (0474115262) om samen een oplossing te zoeken.

 1. Tot slot is er ook nog onze geweldige bezoekdag! Wil je deze dag van 12u tot 16u30 genieten van een heerlijke verse barbecue, dan betalen volwassenen €18/pp en kinderen €10/pp op rekeningnummer BE79 4530 3058 8133. Vegetariërs betalen respectievelijk €12/pp en €7/pp.
  Leden die ingeschreven zijn voor het kamp zijn sowieso al ingeschreven voor de barbecue en moeten niks extra betalen! Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/dQbrCa8eNBvkf6v37 

We staan erop dat alle leden het gehele kamp meegaan. Uitzonderingen hierop worden geval per geval bekeken. Gelieve hiervoor dan ook contact op te nemen met de groepsleiding (info@scoutsgenkcentrum.be). 

Mochten deze inschrijvingen voor iemand niet lukken of als er nog vragen zijn, kan u contact opnemen met Anne Nirta (anne.nirta@scoutsgenkcentrum.be).  

Bedankt voor het inschrijven en tot op kamp! Wij hebben er alvast zin in!

Een stevige linker,

De groepsleiding

Deel dit met andere scouts
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email